ViisiPäivää kouluttaa ammattilaiset

Koulutustiimi ViisiPäivää Ky järjestää koulutuksia ympäri Suomea. Koulutustarjontaamme kuuluvat kuorma-auton ja linja-auton kuljettajan jatkokoulutukset, taksinkuljettajan koulutukset, erilaiset lupa-ja korttikoulutukset sekä ensiapukoulutuksetJärjestämme myös taloudellisen ajotavan koulutusta henkilöautoilijoille.

Tiimimme koostuu kouluttajista, joista useimmat ovat toimineet itse ammattikuljettajina. Tästä syystä uskallamme luvata koulutuksistamme enemmän: ne eivät ole pelkkää teorian kertausta tai kalvosulkeisia. Mielestämme tärkeätkin asiat on voitava käsitellä kiinnostavalla tavalla, huumorilla höystettynä. Tarjoamme myös maittavan aterian ja kahvit koulutuspäivän aikana. Koulutuksemme tunnetaankin “merkillisen mukavina” – olet tervetullut toteamaan tämän itse!

Haluamme olla myös joustava yhteistyökumppani, joten olemme valmiit neuvottelemaan teille parhaiten sopivasta koulutusajasta ja -paikasta. Voimme esimerkiksi tulla pitämään koulutuksen vaikka yrityksenne omissa tiloissa.

Käytössämme ovat kaikki Traficomin hyväksymät direktiivikoulutusohjelmat. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että kuljetysyrityksille valitaan aina tarkoitukseen parhaiten soveltuva koulutussisältö.

Voimme myös rakentaa juuri teidän yrityksenne tarpeisiin räätälöidyn koulutuspäivän. Tulemme mieluusti paikan päälle tutustumaan toimintaanne ja toteutamme sen pohjalta juuri teille räätälöidyn ohjelman.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Koulutustiimi ViisiPäivää Ky
Jokelantie 7
40270 Palokka, JYVÄSKYLÄ
Puh. 040 410 2929

Y-tunnus: 2340260-0

Koulutustiimi Viisipäivää Ky:n Rating Alfa-luottoluokitus on AA (Suomen Asiakastieto Oy 03/2020)

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa