Kuljetusalan koulutukset

Kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyys on lain vaatimus ammattimaisessa liikenteessä toimivalle kuorma-tai linja-autonkuljettajalle. Tätä pätevyyttä on lisäksi pidettävä yllä viiden vuoden välein käytävillä jatkokoulutuksilla, joita kutsutaan myös direktiivikoulutuksiksi. Näillä direktiivikoulutuksilla pyritään varmistamaan, että kuljetukset olisivat mahdollisimman turvallisia ja ympäristöystävällisiä.

Taksinkuljettajan ajolupa edellyttää Traficomin ajolupakokeen suorittamista. Taksialan peruskurssi käsittelee ammattiin liittyvää lainsäädäntöä sekä työssä edellytettäviä käytäntöjä.

JYTAKSI-kuljettajakoulutus on pakollinen kaikille Jyväskylän Aluetaksi Oy:n uusille kuljettajille.

Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus antaa puolestaan parhaat lähtökohdat työskenneltäessä liikunta-ja toimintarajoitteisten sekä lasten ja vanhusten kanssa.

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus ja koe vaaditaan kaikilta uusilta taksiyrittäjiltä.

Koulutustiimi ViisiPäivää tarjoaa kaikki direktiivien ja lain vaatimat koulutukset edullisesti ja ennen kaikkea mukavasti. Tavoitteenamme on vaihtaa pakkopullan maku ihan oikean pullan (tai tarjoamamme lounaan) makuun.

Lisää tietoa taksikoulutuksista:

Lisää tietoa raskaan liikenteen koulutuksista:

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa