Kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset (Direktiivikoulutus)

Olet varmaan kuullut, että kuorma- ja linja-auton kuljettamista koskeva lainsäädäntö edellyttää ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuljettajalta ammattipätevyyttä. Tätä pätevyyttä on lisäksi pidettävä yllä viiden vuoden välein käytävillä jatkokoulutuksilla, joita kutsutaan myös direktiivikoulutuksiksi. Näillä direktiivikoulutuksilla pyritään varmistamaan, että kuljetukset olisivat mahdollisimman turvallisia ja ympäristöystävällisiä.

Taksinkuljettajia koskeva laki liikenteen palveluista edellyttää, että kuljettajana toimivalla on ajolupa, joka saadaan suorittamalla Traficomin koe.

Koulutustiimi ViisiPäivää tarjoaa lainsäädännön mukaiset koulutukset edullisesti ja ennen kaikkea mukavasti. Tavoitteenamme on vaihtaa pakkopullan maku ihan oikean pullan (tai tarjoamamme lounaan) makuun.

Lisää tietoa taksinkuljettajille:

Lisää tietoa raskaan liikenteen kuljettajille:

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa