Korttikoulutukset

 • Työturvallisuuskortti (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Työturvallisuuskortti-koulutuksen tavoite on antaa perusvalmiudet työympäristön vaarojen tunnistamiseen sekä lisäksi esittää tiedot työsuojelun yleisistä periaatteista ja yhteistoiminnasta työpaikalla. Koulutuksen kesto on 8 tuntia. Koulutuksesta saa työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta, sekä tarvittaessa merkinnän kuljettajan ammattipätevyyspäivästä Traficomin rekisteriin. Lue lisää »

 • Tieturva 1 ja Tieturva 2

  Tieturva 1:n verkkokoulutuksen uusi oppimisalusta on jo toiminnassa, ja 1.1.2022 alkaen myös Tieturva 2-koulutus tulee olemaan tarjolla vain verkkokoulutuksena. Tämän muutoksen myötä Tieturva 1- ja Tieturva 2 -lähiopetus poistuu koulutusvalikoimasta. Lue lisää »

 • Hygieniapassi (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Koulutuksessa annetaan elintarvikekuljetuksia ajaville ammattikuljettajille tarvittavat tiedot ja taidot elintarvikkeiden hygieeniseen ja turvalliseen käsittelyyn. Koulutuksesta hyväksytään 7 h direktiivin mukaiseen kuljettajakoulutukseen. Lue lisää »

 • Ensiapu 1 (käy kuljettajan jatkopäiväksi) ja Ensiapu 2

  Kurssit antavat perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssien kesto on 16 oppituntia, jonka voimme jakaa joko neljälle illalle tai kahdeksi kokonaiseksi kurssipäiväksi. EA-1 ja -2 -kurssitodistukset ovat voimassa kolme vuotta. Kurssitodistus on pätevä kaikissa Euroopan maissa. Lue lisää »

 • Hätäensiapu (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Hätäensiapukoulutus parantaa kuljettajan ensiapuvalmiuksia antamalla perustiedot ja -taidot hätäensiavun toteuttamiseen onnettomuustilanteissa sekä sairaskohtauksissa. Koulutuksen kesto on 7 tuntia. Hätäensiapukoulutuksesta saa merkinnän Traficomin ylläpitämään ammattipätevyysrekisteriin. Lue lisää »

 • Trukkikortti (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Trukkikurssi antaa kuljettajalle perusvalmiudet turvalliseen trukkityöskentelyyn. Saat tietoa trukin tehokkaasta käytöstä sekä lastaajan velvollisuuksista, vastuista ja oikeuksista. Koulutuksen kesto on 7 tuntia. Trukkikoulutuksesta saat merkinnän Traficomin ylläpitämään ammattipätevyysrekisteriin. Lue lisää »

 • Alkusammutus AS1 (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Alkusammutuskoulutus toteutetaan uuden kansallisen alkusammutuskonseptin mukaisesti. Koulutuskonseptin tavoitteena on laajentaa alkusammuttamisen osaaminen kansalaistaidoksi. Koulutukseen osallistunut saa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämän AS1-kortin, joka on voimassa viisi vuotta. Lue lisää »

 • Tulityökortti (ei käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä tulee olla voimassa oleva tulityökortti. Tulitöiden turvallisuustutkinto on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) hyväksymä koulutus, jonka suoritettuaan saa viisi vuotta voimassa olevan tulityökortin. Lue lisää »

 • Henkilönostimen koulutusohjelma (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Henkilönostimien koulutusohjelman tarkoituksena on auttaa käyttäjiä tuntemaan henkilönostimien ominaisuudet sekä saamaan riittävästi tietoa nostimien tehokkaasta ja turvallisesta käytöstä. Koulutuksen suorittaneet saavat todistuksen ja henkilönostinkortin. Lue lisää »

 

Taloudellisen ajotavan koulutus yrityksille

 • Taloudellinen ajotapa

  Taloudellisen ajotavan omaksuminen on tehokas ja edullinen keino vaikuttaa autoilun energiankulutukseen ja kustannuksiin, sillä sen niksit ovat jokaisen kuljettajan hyödynnettävissä auton iästä riippumatta. Samalla liikenneturvallisuus kohenee. Rahamääräinen hyöty pelkästään polttoaineen säästönä on yleensä 5-15 %. Lue lisää »

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

verkkokoulutukset

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa