Taloudellinen ajotapa

Taloudellisen ajotavan omaksuminen on tehokas ja edullinen keino vaikuttaa autoilun energiankulutukseen ja kustannuksiin, sillä sen niksit ovat jokaisen kuljettajan hyödynnettävissä auton iästä riippumatta. Samalla liikenneturvallisuus kohenee.

Rahamääräinen hyöty pelkästään polttoaineen säästönä on yleensä 5-15 %.

Taloudellinen ajotapa

  • säästää polttoainetta
  • vähentää hiilidioksidipäästöjä
  • parantaa liikenneturvallisuutta
  • vähentää huolto-, korjaus- ja rengaskustannuksia
  • vähentää kuljettajan stressin tunnetta liikenteessä
  • lisää matkustusmukavuutta
  • kohentaa yrityskuvaa erityisesti silloin, kun autossa on yrityksen tunnukset.

Taloudellisen ajamisen koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksille, joissa pyritään vähentämään päästöjä ja polttoainekustannuksia sekä parantamaan liikenneturvallisuutta. Lyhytkurssi soveltuu myös työsuhdeautoilijoiden koulutukseen tai uuden auton ostaneiden käytönopastuksen yhteyteen.

Koulutuksen aluksi tehdään henkilökohtainen ajotapatesti, jonka avulla kartoitetaan tarkasti kulutukseen vaikuttavat henkilökohtaiset tekijät. Teoriaopiskelun jälkeen ajotapatesti uusitaan, jolloin voi itse todeta opitut asiat käytännössä. Jokainen osallistuja saa myös taloudellisen ajamisen oppaan ja kirjallisen raportin oman ajamisensa taloudellisuudesta. Teoriajaksolla selvitetään ajotavan lisäksi muut kulutukseen vaikuttavat tekijät.

Pyydä tarjous hyödyllisestä ja hauskasta koulutuspäivästä yrityksenne henkilökunnalle!

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa