Henkilönostimien koulutusohjelma

Henkilönostimien koulutusohjelman tarkoituksena on auttaa käyttäjiä tuntemaan henkilönostimien ominaisuudet sekä saamaan riittävästi tietoa nostimien tehokkaasta ja turvallisesta käytöstä.

Valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta (403/2008) astui voimaan 1.1.2009. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella, joka käyttää henkilönostimia, on oltava kirjallinen lupa sen käyttöön. Työnantajan on ennen luvan antamista varmistuttava, että nostimen käyttäjällä on riittävät kyvyt ja taidot työvälineen käyttämiseen. Tällä koulutuksella opitaan käyttämään erityyppisiä henkilönostimia tehokkaasti ja turvallisesti.

Koulutuksen sisältö:

  • Työturvallisuus nostimilla
  • Lait ja säädökset
  • Nostintyypit ja oikea nostintyypin valinta
  • Päivittäiset tarkastukset ja käyttöönottotarkastus
  • Perehdyttäminen

Koulutuksen suorittaneet saavat todistuksen ja henkilönostinkortin.

Koulutus käy myös kuljettajan ammattipätevyyspäiväksi.

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa