Rakennus- ja teollisuusalan koulutukset

Työelämän kortti-ja lupakoulutukset

 • Työturvallisuuskortti (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Työturvallisuuskortti-koulutuksen tavoite on antaa perusvalmiudet työympäristön vaarojen tunnistamiseen sekä lisäksi esittää tiedot työsuojelun yleisistä periaatteista ja yhteistoiminnasta työpaikalla. Koulutuksen kesto on 8 tuntia. Koulutuksesta saa työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta, sekä tarvittaessa merkinnän kuljettajan ammattipätevyyspäivästä Traficomin rekisteriin. Lue lisää »

 • Hygieniapassi (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Koulutuksessa annetaan elintarvikekuljetuksia ajaville ammattikuljettajille tarvittavat tiedot ja taidot elintarvikkeiden hygieeniseen ja turvalliseen käsittelyyn. Koulutuksesta hyväksytään 7 h direktiivin mukaiseen kuljettajakoulutukseen. Lue lisää »

 • Ensiapu 1 (käy kuljettajan jatkopäiväksi) ja Ensiapu 2

  Kurssit antavat perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssien kesto on 16 oppituntia, jonka voimme jakaa joko neljälle illalle tai kahdeksi kokonaiseksi kurssipäiväksi. EA-1 ja -2 -kurssitodistukset ovat voimassa kolme vuotta. Kurssitodistus on pätevä kaikissa Euroopan maissa. Lue lisää »

 • Hätäensiapu (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Hätäensiapukoulutus parantaa kuljettajan ensiapuvalmiuksia antamalla perustiedot ja -taidot hätäensiavun toteuttamiseen onnettomuustilanteissa sekä sairaskohtauksissa. Koulutuksen kesto on 8 tuntia. Hätäensiapukoulutuksesta saa merkinnän Traficomin ylläpitämään ammattipätevyysrekisteriin. Lue lisää »

 • Trukkikortti (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Trukkikurssi antaa kuljettajalle perusvalmiudet turvalliseen trukkityöskentelyyn. Saat tietoa trukin tehokkaasta käytöstä sekä lastaajan velvollisuuksista, vastuista ja oikeuksista. Koulutuksen kesto on 7 tuntia. Trukkikoulutuksesta saat merkinnän Traficomin ylläpitämään ammattipätevyysrekisteriin. Lue lisää »

 • Alkusammutus AS1 (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Alkusammutuskoulutus toteutetaan uuden kansallisen alkusammutuskonseptin mukaisesti. Koulutuskonseptin tavoitteena on laajentaa alkusammuttamisen osaaminen kansalaistaidoksi. Koulutukseen osallistunut saa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämän AS1-kortin, joka on voimassa viisi vuotta. Lue lisää »

 • Tulityökortti (ei käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä tulee olla voimassa oleva tulityökortti. Tulitöiden turvallisuustutkinto on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) hyväksymä koulutus, jonka suoritettuaan saa viisi vuotta voimassa olevan tulityökortin. Lue lisää »

 • Henkilönostimen koulutusohjelma (käy kuljettajan jatkopäiväksi)

  Henkilönostimien koulutusohjelman tarkoituksena on auttaa käyttäjiä tuntemaan henkilönostimien ominaisuudet sekä saamaan riittävästi tietoa nostimien tehokkaasta ja turvallisesta käytöstä. Koulutuksen suorittaneet saavat todistuksen ja henkilönostinkortin. Lue lisää »

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa