Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus

Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutuksen tavoitteena on parantaa erityisryhmien taksipalvelujen laatua, lisätä taksinkuljettajien ymmärrystä ja osaamista erityistä apua ja huomioita tarvitseviin asiakasryhmiin, kuten liikunta- ja toimintarajoitteisiin sekä vanhuksiin ja lapsiin. 

Tavoitteena on taksiliikenteen asiakkaiden turvallisuudentunteen lisääminen taksipalvelujen laatua ja asiakaskokemusta parantamalla. Koulutuksella on tarkoitus perehdyttää kuljettajat tunnistamaan erityisryhmien tarpeet, toimimaan heidän kanssaan oikein ja huolehtimaan heidän turvallisuudestaan.

Erityisryhmien tarpeiden tunnistaminen ja erityisesti käytännön toiminnan harjoittelu parantaa kuljettajien valmiuksia ja sitä kautta myös työturvallisuutta.

Koulutuksen lisätiedot:
– Kolme päivää (21h)
– Koulutuksen hinta: 549€ (+alv 24%)
– Koulutus täyttää uuden määräyksen taksinkuljettajan erityisryhmien kuljettajakoulutuksesta
– Koulutuksen suoritettuasi saat siitä merkinnän Traficomin järjestelmään

Koulutuksia järjestetään kysynnän mukaan.

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa