Tieturva 1 ja 2 korttikoulutukset

Tieturva 1 ja 2 -kurssit ovat uudistuneet

Tieturva 1:n verkkokoulutuksen uusi oppimisalusta on jo toiminnassa, ja 1.1.2022 alkaen myös Tieturva 2-koulutus tulee olemaan tarjolla vain verkkokoulutuksena. Tämän muutoksen myötä Tieturva 1- ja Tieturva 2 -lähiopetus poistuu koulutusvalikoimasta.
 
Tieturva 1-ja 2 -verkkokoulutus on kurssilaiselle maksuton ja pätevyys on voimassa viisi vuotta verkkokoulutuksen suorituskuukaudesta. Todistuksen koulutuksen suorittamisesta voi tulostaa itselleen tai tallentaa esimerkiksi tietokoneelle.

Tieturva 1-tai 2 -verkkokoulutuksesta ei ole mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintää.

Maksuttoman Tieturva 1 tai 2 -kurssin pääset suorittamaan klikkaamalla tästä.

 

 

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa