Laskutus ja toimitusehdot

Ilmoittautumisen sitovuus ja peruutusehdot lähi- ja virtuaalikoulutuksissa

Koulutusilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiseksi luetaan myös puhelimella tai sähköpostilla tehty ilmoitus osallistumisesta. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta 2 arkivuorokautta (ma-pe) ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa koulutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 040 410 2929 tai sähköpostilla

Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä sen vuoksi voi enää osallistua opetukseen, tai keskeyttää aloittamansa koulutuksen, veloitetaan täysi hinta. 

Osasta koulutuksia voi saada kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän, joka ilmoitetaan Traficomille. Merkintä voidaan tilata ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään koulutukseen osallistuttaessa. Merkinnästä aiheutuva viranomaiskulu ja palvelumaksu laskutetaan tilaajalta. Merkintää ei voi lisätä koulutuksen jälkeen.

Verkkokoulutukseen ilmoittautuminen, osallistuminen ja peruutusehto

Verkkokoulutuksen tilaamalla ostaja sitoutuu maksamaan koulutuspalvelun kokonaisuudessaan ilman peruutusoikeutta. Verkkokoulutuspalvelutuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu (käyttäjätunnus on lähetetty asiakkaalle). Peruutusoikeutta ei myöskään ole yhdistelmäkoulutuksilla, joiden osana Koulutustiimi Viisipäivää Ky tarjoaa verkkokoulutuspalvelutuotteita, edellä mainittuun ehtoon viitaten.

Verkkokoulutuksen suorittaja vakuuttaa, että koulutukseen on syötetty hänen omat henkilötietonsa virheettöminä ja että hän suorittaa koulutuksen sekä mahdolliset siihen liittyvät tehtävät ja kokeet kokonaisuudessaan itsenäisesti sekä annettujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli koulutuksen suorittaminen edellyttää vahvaa tunnistamista, tulee tunnistettavan olla kyseisen verkkokoulutuksen suorittaja. Verkkokoulutuksen suorittaminen toisen henkilön puolesta tai yhdessä toisen henkilön kanssa on ehdottomasti kiellettyä.

Koulutustiimi Viisipäivää Ky:llä on tekijänoikeus ja tai ehdollinen käyttöoikeus kaikkeen virtuaali-ja verkkokoulutuksensa sisältöön, mitä ei ole erikseen lähdeviittauksella merkitty. Koulutusmateriaalin kopioiminen, kuvaaminen, julkaisu tai käyttäminen muutoin kuin verkkokoulutuksen suorittamiseen on kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Maksutavat yrityksille

Yrityksille voidaan lähettää lasku koulutuksen jälkeen. Tilaaja vastaa antamiensa laskutustietojen oikeellisuudesta. Laskua maksaessa tulee aina käyttää laskun mukaista viitettä. 

Laskutuslisä määräytyy maksutavan mukaan. Veloitukseton maksuvaihtoehto on maksu käteisellä tai kortilla. Laskutuslisä on 5,90 euroa, kun maksutapana on paperilasku ja 1,90 euroa, kun maksutapana on sähköinen laskutus (verkkolasku tai sähköposti). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Koulutuksiin liittyvät tuotteet, kuten todistus, kortti ja/tai kuljettajan ammattipätevyysmerkintä tehdään vasta maksun näkyessä tilillämme. Huomioi ammattipätevyyden viranomaismääräys: Kuljettajan ammattipätevyys on kirjattava 14 vuorokauden kuluessa koulutuksesta. Mikäli maksu viivästyy sen yli, kirjausta EI VOI enää tehdä. Jos kyseisessä koulutuksessa käytetään sähköistä harjoituskoetta tai muuta sähköistä materiaalia, sen toimittaminen voi edellyttää maksusuoritusta etukäteen.

Maksutavat yksityishenkilöille

Lähikoulutuksessa maksu suoritetaan kortilla tai käteisellä. Virtuaalikoulutuksessa lasku lähetetään osallistujan sähköpostiin joko ennen koulutusta tai sen jälkeen. Henkilö vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Koulutuksiin liittyvät tuotteet, kuten todistus, kortti ja/tai kuljettajan ammattipätevyysmerkintä tehdään vasta maksun näkyessä tilillämme. Huomioi ammattipätevyyden viranomaismääräys: Kuljettajan ammattipätevyys on kirjattava 14 vuorokauden kuluessa koulutuksesta. Mikäli maksu viivästyy sen yli, kirjausta ei voi enää tehdä. Jos virtuaalikoulutuksessa käytetään sähköistä harjoituskoetta tms. edellyttää lisenssikoodin myöntäminen maksusuoritusta etukäteen.

Koulutukseen liittyvät tuotteet

Jos koulutukseen sisältyy kortti (esim. Työturva, Tulityö, Ensiapu) toimitamme sen kun maksu koulutuksesta on suoritettu. Kortti lähetetään aina tilauksessa tai koulutuksessa annettuun osoitteeseen. Koulutustiimi Viisipäivää Ky ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista. Jos virtuaalikoulutukseen sisältyy toimitettava tuote kirjallisessa tai sähköisessä muodossa, sen toimitus edellyttää maksua etukäteen.

Todistus linja-ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyydestä

Todistus osallistumisesta kuljettajan ammattipätevyyskoulutukseen toimitetaan osallistujalle. Huom! Koulutuksesta tehdään merkintä Traficomin rekisteriin vasta maksusuorituksen näkyessä tilillämme. 

Koulutuksen peruuntuminen

Koulutuksen peruuntuessa Koulutustiimi Viisipäivää Ky tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Koulutustiimi Viisipäivää Ky voi siirtää tai perua koulutuksen ilman korvausvelvollisuutta vuorokausi ennen koulutuksen ajankohtaa. Samalla esitetään osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoinen mahdollisuus suorittaa kyseinen koulutus. Koulutustiimi Viisipäivää Ky ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Mikäli Koulutustiimi Viisipäivää Ky peruu koulutuksen alle vuorokausi ennen ilmoitettua ajankohtaa tai ei pysty muuten toteuttamaan luvattua koulutusta, koulutuksen hintaan annetaan 50% alennus ja osallistujalla on mahdollisuus osallistua kyseiseen koulutukseen toisena ajankohtana. Koulutustiimi Viisipäivää ei korvaa koulutushinnan lisäksi koulutuksen peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa tilaajalle tai osallistujalle.

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

verkkokoulutukset

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa