Alkusammutuskoulutus AS1

Alkusammutuskoulutus toteutetaan uuden kansallisen alkusammutuskonseptin mukaisesti. Koulutuskonseptin tavoitteena on laajentaa alkusammuttamisen osaaminen kansalaistaidoksi. Koulutukseen osallistunut saa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämän AS1-kortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Koulutetut henkilöt osaavat tunnistaa ympäristön paloriskejä ja ymmärtävät alkusammutustaitojen merkityksen tulipalotilanteessa. Koulutetut osaavat käyttää turvallisesti vähintään sammutuspeitettä ja käsisammutinta. 

Koulutuksen sisältö

  • Tulipalon ominaisuudet
  • Alkusammutuksen merkitys
  • Toiminta tulipalotilanteessa
  • Erilaisten palojen sammuttaminen alkusammutusvälineillä
  • Käytännön harjoittelu ulkotiloissa
  • Käsisammuttimen käyttö
  • Sammutuspeitteen käyttö

Koulutus soveltuu sekä yrityksille että yksityisille. AS1-koulutuksen kesto on n. kaksi tuntia. Koulutus ( teoria + käytäntö) toteutetaan aina saman sisältöisenä käyttäen konseptiin luotua laadukasta koulutusmateriaalia.

Alkusammutuskoulutukseen otetaan kerrallaan max 15 henkeä. Sopimuksesta koulutusta voidaan järjestää myös asiakkaan luona ja isommillekin ryhmille.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2020. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa