Taksinkuljettajan koulutus

Laki ei enää edellytä taksinkuljettajalta koulutusta, mutta pääsääntöisesti kaikki taksiyhtiöt ja yritykset vaativat sitä. Esimerkiksi Jyväskylän Aluetaksi JYTAKSI on hyväksynyt koulutuksemme osaksi omaa kuljettajakoulutustaan.

Taksinkuljettajankoulutus on kaksipäiväinen. Ensimmäisenä päivänä käsitellään lainsäädäntöön liittyviä asioita kuljettajan ja taksiajoneuvon osalta. Toinen päivä sisältää mm. asiakaspalvelua, Kelan ohjeistusta sekä harjoituskokeet joilla pääset testaamaan tietojasi Trafin kaksiosaista koetta varten.

Koulutuksessa saat ammattipätevyyskoulutuksen ja pääset harjoittelemaan teoria- ja paikallistuntemuskoetta haluamallesi paikkakunnalle.

Koulutuksessa käsitellään mm.

  • Taksiautoiluun liittyvä lainsäädäntö 
  • Kelan tuorein ohjeistus taksimatkojen korvaamisesta sähköisellä suorakorvausmenettelyllä 
  • Opetushallituksen viimeisimmät ohjeet ja tiedot koulukuljetuksista
  • Mittarit ja laitteet
  • Asiakaspalvelu ja turvallisuus
  • Kuljettajan työkyky
  • Paljon muuta!

Tarjoamme asiantuntevan koulutuksen huumorilla höystettynä. Kuulet monia käytännön vinkkejä alan ammattilaisilta. Teorian lisäksi koulutuksessa on paljon harjoituksia!

Tarjoamme päivittäin lounaan! Nälkäisenä ei jaksa opiskella 😉

Taksinkuljettajan koulutuksen kustannukset

Taksinkuljettajan kaksipäiväinen koulutus maksaa 250€. Hintaan sisältyy koulutuksen ja harjoituskokeitten lisäksi kurssimateriaalit sekä kahvit ja lounas kumpanakin kurssipäivänä. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Kurssimaksun lisäksi Ajovarma Oy veloittaa Taksinkuljettajan kokeista yht. 200 euroa ja ajoluvasta 50€.

Ajolupaa varten tarvitaan valokuva ja enintään kuusi kuukautta aikaisemmin annettu lääkärintodistus taksinkuljettajan toimintakyvystä.

Monet taksiyhtiöt edellyttävät lisäksi oman koulutus- tai laitekurssin suorittamista, mutta esim. Jyväskylän Aluetaksi (JYTAKSI) hyväksyy kurssimme osaksi omaa kuljettajakoulutustaan. 

Katso täältä seuraava kurssimme Koulutuskalenteri

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa