Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus ja koe myös webinaarina!

Kaikkien uusien taksiyrittäjien tulee Traficomin määräyksen mukaisesti suorittaa hyväksytysti 21 tunnin taksiliikenteen yrittäjäkoulutus sekä koe.

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutusta ja yrittäjäkoetta järjestävät Liikenne- ja viestintäviraston hyväksynnän saaneet Koulutusorganisaatiot. Koulutus perehdyttää tulevan taksiyrittäjä taksiyrittäjyyden keskeisiin tekijöihin, kuten kirjanpitoa, verotusta ja työllistämistä koskeviin asioihin. Tavoitteena tuottaa riittävä ymmärrys yritystoiminnan perustamisesta, sen harjoittamisesta sekä siitä koituvista velvoitteista.
Koulutuksen tavoitteena on uuden lainsäädännön mukaisesti edistää taksiyrittäjien perustietotaitotasoa harjoittamastaan ammattialasta ja siihen liittyvistä säädöksistä.

Katso seuraavat yrityskoulutukset ja koetilaisuudet

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa