Turvallisuuskoulutus

Aika:

7.9.2022 - 9:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

Miten kohtaat uhkaavan tilanteen? Väkivaltatilannetta tai sen uhan syntymistä ei aina voida ennakoida, mutta varautua siihen voidaan. Tämä koulutus auttaa tunnistamaan riskit ja aggression syyt, sekä opettaa hallitsemaan tilannetta ja torjumaan hyökkäyksen. Lisäksi koulutuksessa käsitellään erilaisia onnettomuustilanteita, esim. autopalon sammuttamista. Koulutuksessa harjoitellaan käsisammuttimen ja sammutuspeiton käyttöä. Koulutus sisältää SPEKin Alkusammutus AS1-koulutussisällön, joten päivästä saa myös AS1-kortin.

Koulutuksen kesto 7h. Koulutus käy kuljettajan ammattipätevyyspäiväksi.

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Koulutus on mahdollista rekisteröidä kuljettajan ammattipätevyydeksi.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa