Hätäensiapu (EA1 perusosa) Huom! Katso tarjous (Täynnä)

Aika:

18.3.2021 - 9:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

Ensiavun perusosassa käsitellään mm. toiminta onnettomuustilanteessa, henkeä uhkaavat tilanteet (peruselvytys, tajuton, tukehtuminen), muut ensiapua vaativat tilanteet (murtumat, nivelvammat, haavat ja ruhjevammat). Lisäksi käydään läpi terveys- ja turvallisuusasioita.
Kesto 8 h. Kuljettaja saa päivästä ammattipätevyysmerkinnän.
Tästä päivästä saa SPR:n hätäea-kortin. Suorittamalla lisäksi syventävän osan saat koulutuksesta SPR:n EA1-kortin, joka on voimassa 3 vuotta.

TARJOUS: perus + syventävä osa nyt yhteishintaan 179,00€ (+alv 24%) Sisältää koulutuksen, lounaat ja kahvitukset sekä EA1 kortin. KIRJOITA SANA “SYVENTÄVÄ” LISÄTIEDOT-KENTTÄÄN JOS OSALLISTUT MYÖS 19.3.2021 PIDETTÄVÄÄN SYVENTÄVÄÄN OSAAN.

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Koulutus on mahdollista rekisteröidä kuljettajan ammattipätevyydeksi.

Kurssi on jo täynnä.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa