ADR Säiliökurssi (ES) 2pv

Aika:

1.6.2020 - 8:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

ADR-ajolupa oikeuttaa autonkuljettajan kuljettamaan vaarallisia aineita yli vapaarajan. Ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta sekä hyväksytysti suoritettua ajolupakoetta. Ajolupa on voimassa viisi vuotta, ja sen uusiminen edellyttää hyväksytysti suoritettua täydennyskurssia ja koetta.

Säiliökurssille osallistuvalla on oltava ADR-peruskurssi tai ADR-yhdistetty peruskurssi käytynä ja koe suoritettuna.

ADR-Säiliökurssi (ES) syventää vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvää osaamista ja antaa valmiudet säiliökuljetuksiin. Koulutuksessa perehdytään säiliökuljetuksiin liittyvään kalustoon, sen merkitsemiseen ja alan lainsäädäntöön. Koulutuksessa käydään läpi vaarallisten aineiden säiliökuljetuksiin liittyviä riskejä ja ympäristövahinkojen ehkäisemistä.

Kaksipäiväinen ADR-säiliökurssi ja hyväksytysti suoritettu koe antavat oikeuden kuljettaa vaarallisia aineita.

Koulutuksen jälkeen osallistuja varaa Ajovarmasta ajan ADR-ajolupakokeen suorittamiseen. Kokeen yhteydessä maksetaan koemaksu 50 € ja ajolupamaksu 40 €. Traficom myöntää ajoluvan noin kahden viikon kuluessa kokeen hyväksytystä suorittamisesta.

Ensimmäisestä koulutuspäivästä saa tarvittaessa kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

 

 

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Koulutus on mahdollista rekisteröidä kuljettajan ammattipätevyydeksi.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa