SPR Hätäensiapu 4t® verkkokoulutuksena

SPR Hätäensiapukurssi 4t® koulutus suoritetaan kokonaan verkossa, sinulle sopivana ajankohtana ja omassa tahdissa.

SPR hätäensiapukurssi 4t® verkkokoulutuksen tarkoituksena on antaa rohkeutta ja valmiuksia toimia hätätilanteessa, eli onnettomuuksissa ja sairaskohtauksissa. Kurssi on aloitustason ensiapukoulutus, joka kasvattaa ensiapukoulutusten saavutettavuutta merkittävästi.

Verkkokoulutus tapahtuu mobiililaitteella tai tietokoneella ajasta ja paikasta riippumatta. Voit keskeyttää verkkokoulutuksen milloin tahansa ja jatkaa samasta kohdasta myöhemmin. Hyväksytysti suoritetusta kurssista saat itsellesi SPR:n ensiaputodistuksen. Todistuskortin saaminen edellyttää välitehtävien tekemistä sekä loppukokeen läpäisemistä hyväksytysti.

SPR hätäensiapukurssi 4t® verkkokoulutus soveltuu nyt myös pidempien koulutusten (kuten SPR Ensiapukurssi EA1® ja SPR Ensiapukurssi EA2®) kertaamiseen. Suorittamalla verkkokurssin, pystyt yhden kerran kertaamaan SPR ensiapukurssi EA1® tai -EA2®-kurssin uudelleen voimaan, mikäli kurssisi ei vielä ole vanhentunut.

Ostettuasi verkkokurssin saat sähköpostiisi osallistumislinkin sekä henkilökohtaisen osallistumiskoodin 5 arkipäivän kuluessa.

Kurssihinta sisältää SPR:n todistus- ja rekisteröintimaksun.

Hinta 85€ +alv24%

Verollinen hinta yhteensä 105,40€

(SPR Hätäensiapu 4t® verkkokoulutus ei käy kuljettajan ammattipätevyyspäiväksi)

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

verkkokoulutukset

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa