Kuljettajan hyvinvointivalmennus

Aika:

30.11.2021 - 9:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

Mitä on hyvinvointi? Se on voimavaraa, joka edistää yleistä terveyttä ja parantaa työkykyä sekä työsuoritusta ja vaikuttaa positiivisesti uneen, vireystilaan, väsymykseen ja jaksamiseen. Työhyvinvoinnin kautta voidaan vaikuttaa työviihtyvyyteen, työn mielekkyyteen ja sen kautta saamme myös työkaluja hallita stressiä. Panostaminen hyvinvointiin edesauttaa taistelemaan työuupumusta vastaan.
Tämä on oikeasti hyödyllinen koulutus! Saat käytännön vinkit ja hyvät eväät seuraaviin koitoksiin! Asiantuntijana Tia-Maria Salmi.

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Koulutus on mahdollista rekisteröidä kuljettajan ammattipätevyydeksi.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa