Taksinkuljettajan peruskurssi – nettikoulutus (2pv)

Aika:

16.5.2020 - 9:00

Paikka:

Webinaari


Info:

Taksinkuljettajan peruskurssi antaa valmiudet ajolupakokeen läpäisemiseen sekä perustiedot kuljettajan ammatin harjoittamiseen. Tarjoamme asiantuntevan koulutuksen huumorilla höystettynä. Kuulet monia käytännön vinkkejä alan ammattilaisilta ja saat alan viimeisimmän materiaalin käyttöösi. Koulutuksen aikana pääset myös suorittamaan Traficomin koetta simuloivan harjoituskokeen!

Peruskurssin kesto on kaksi päivää: 16.-17.5.2020 (la-su).

Koulutus toteutetaan netissä webinaarina. Osallistujalla täytyy olla käytössään tietokone, tabletti tai muu mobiililaite jossa on kamera, mikrofoni sekä internet yhteys.

Oppimateriaalit toimitetaan etukäteen. Toimituksen yhteydessä materiaalista veloitetaan 66,60€. Maksua tai materiaalia ei palauteta osallistumisen peruuntuessa. Loppuosa kurssimaksusta (200,00€) laskutetaan koulutuksen yhteydessä. 

HUOM! Jos aiot JYTAKSIN KULJETTAJAKSI, sinun tulee suorittaa peruskurssi ja lisäksi Jytaksi-koulutusosio.

Jytaksi-osio: 23.-24.5.2020 (la-su) Jytaksin laatu, taksamittari, välityspääte, paikalliset ohjeet jne (Jytaksi-osio on myös webinaari).

JYTAKSI-OSIOON ilmoittautuminen tehtävä erikseen TÄSTÄ LINKISTÄ!

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €
iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa