Taksinkuljettajan koulutus

Aika:

9.2.2019 - 9:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

Uusi laki taksinkuljettajan ammattipätevyydestä astui voimaan 1.7.2018. Ajoluvan saamiseksi kuljettajan on läpäistävä taksinkuljettajan kaksiosainen koe.

Tämä koulutus antaa kuljettajalle sekä valmiudet kokeen läpäisemiseen että perustiedot ammatin harjoittamiseen. Tarjoamme asiantuntevan koulutuksen huumorilla höystettynä. Kuulet monia käytännön vinkkejä alan ammattilaisilta ja saat alan viimeisimmän materiaalin käyttöösi. Koulutuksen aikana pääset myös suorittamaan Trafin kokeita simuloivat harjoituskokeet!

Koulutuksen kesto on kaksi päivää: 9.-10.2.2019 (la-su).

Tämä koulutus käy mm. Jyväskylän Aluetaksille (JYTAKSI) kuljettajan peruskurssista!

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Sisältää koulutuksen, materiaalin, lounaan ja kahvitukset.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa