Taksiliikenteen yrittäjäkoe

Aika:

21.7.2022 - 16:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

Yrittäjäkokeen suorittamisen edellytyksenä on taksiliikenteen 21 tunnin yrittäjäkoulutuksen hyväksytty suorittaminen. Todistus koulutuksesta täytyy esittää koetilaisuudessa.

Kokeeseen voi osallistua ilman yrittäjäkoulutuksen suorittamista, jos toinen seuraavista ehdoista täyttyy:

1) Asiakkaalla on 1.7.2018-30.4.2021 välisenä aikana hänelle myönnetty taksiliikennelupa, joka on voimassa yrittäjäkokeen suoritushetkellä. 

2) Jos taksiliikennelupa on yrityksen nimellä, tulee kokeeseen osallistuvan asiakkaan olla merkittynä taksiliikenneluvalle Liikenteestä vastaavaksi henkilöksi, ja taksiliikennelupa pitää olla myönnetty 1.7.2018 – 30.4.2021 välisenä aikana ja lupa pitää olla voimassa yrittäjäkokeen suoritushetkellä.

Asiakkaan pitää esittää tosite voimassa olevasta taksiliikenneluvasta päästäkseen yrittäjäkokeeseen ilman yrittäjäkoulutuksen suorittamista.

Tosite voi olla alkuperäinen taksiliikennelupa, kopio taksiliikenneluvasta tai sähköinen dokumentti taksiliikenneluvasta.

Osallistujan on todistettava henkilöllisyytensä luotettavasti ennen kokeen alkua.

Kokeessa on 50 monivalintakysymystä. Kysymyksiin on kolme vastausvaihtoehtoa, joista yksi on oikein. Kokeen läpäisy edellyttää minimissään 70 % (35 oikeaa vastausta) kokeen maksimipistemäärästä, jotta suoritus on hyväksytty. Aikaa kokeen suorittamiseen on kaksi tuntia.

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Hintaan lisätään Traficomin kirjausmaksu 18,50€

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa