Jytaksi-osio taksinkuljettajakoulutukseen – (2pv)

Aika:

20.8.2022 - 10:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

Tätä koulutus on pakollinen kaikille Jytaksin taksinkuljettajaksi aikoville. Lisäksi edellytetään peruskurssin suoritusta, jos ajolupa on myönnetty 1.7.2018 jälkeen. (Seuraava peruskurssi pidetään 13.-14.8.2022).

Kaksipäiväisessä Jytaksi-koulutuksessa (20.-21.8.2022) käsitellään mm. Jytaksin laatu, taksamittari, välityspääte, paikalliset ohjeet jne. Jytaksi-osion jälkeen seuraa kokeneen kuljettajan kanssa seitsemän tunnin tutor-harjoittelu. Tutor-ajon edellytyksenä on voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa (Traficom/Ajovarma). Jytaksin kuljettajilta edellytetään myös hyvää suomen kielen luku-, kirjoitus ja puhetaitoa.

Jytaksi-koulutus järjestetään, jos koulutukseen on ilmoittautunut min. 5 osallistujaa. Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa.

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €
iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa