Ensiapu 1 (perusosa)

Aika:

26.8.2019 - 9:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

EA1 perusosassa käsitellään mm. toiminta onnettomuustilanteessa, henkeä uhkaavat tilanteet (peruselvytys, tajuton, tukehtuminen), muut ensiapua vaativat tilanteet (murtumat, nivelvammat, haavat ja ruhjevammat). Lisäksi käydään läpi terveys- ja turvallisuusasioita.
Kesto 8 h. Kuljettaja saa päivästä ammattipätevyysmerkinnän.
Tästä päivästä saa SPR:n hätäea-kortin. Suorittamalla lisäksi syventävän osan (27.8.2019) saat koulutuksesta SPR:n EA1-kortin, joka on voimassa 3 vuotta.

TARJOUS: Osallistuminen molempiin koulutuksiin nyt yhteishintaan 200,00€ (Sisältää 24% alv:n, lounaat ja kahvitukset sekä EA1 kortin). LAITA VIESTIÄ LISÄTIEDOT-KENTTÄÄN JOS OSALLISTUT MYÖS 27.8.2019 PIDETTÄVÄÄN SYVENTÄVÄÄN OSAAN.

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Koulutus on mahdollista rekisteröidä kuljettajan ammattipätevyydeksi.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa