ADR Peruskurssi YP (kaikki luokat 1-9)

Aika:

10.1.2024 - 8:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Info:

Jos vaarallisten aineiden tiekuljetus kuljetettavan aineen laji, määrä ja kuljetusväline huomioon ottaen edellyttää erityistä asiantuntemusta, ajoneuvon kuljettajalla tulee olla vaarallisten aineiden kuljettamiseen oikeuttava ajolupa. ADR-ajolupaa varten annettavan koulutuksen tarkoituksena on antaa asianomaiselle henkilölle tiedot vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvistä riskeistä, perustiedot onnettomuustilanteiden välttämiseksi sekä tiedot onnettomuustilanteissa tarvittavista välttämättömistä toimenpiteistä henkilöiden, omaisuuden ja ympäristön suojaamiseksi sekä onnettomuuden vaikutusten rajoittamiseksi. 

Yhdistetty peruskurssi (YP) on kestoltaan 26 oppituntia ja se oikeuttaa suorittamaan kaikkia luokkia (1-9) koskevan ajolupakokeen. (Tästä linkistä löydät lisätietoa luokista)

Koulutuspäivät tällä yhdistetyllä peruskurssilla ovat keskiviikko-lauantai (10.-13.1.2024).

Koulutuksesta on mahdollista saada kaksi (2) ammattipätevyysmerkintää Traficomin ylläpitämään liikenneasioiden rekisteriin.

ADR-ajolupakoe on sähköinen ja se suoritetaan Ajovarma Oy:n toimipaikassa. Kurssille osallistuvien täytyy varata aika koetta varten. Peruskurssin kokeeseen varataan 45 minuutin aika. Ajanvarauksen voi tehdä osoitteesta www.ajovarma.fi/ajanvaraus tai palvelunumerosta 075 323 9999.

Viranomaismaksut Ajovarmalle/Traficomlle

  • ADR-ajolupakoe (sähköinen) 50,00 €
  • ADR-ajolupa 50,00 €
  • Jatkokoulutuksen rekisteröinti 18,50 €

 

Hintatiedot:VerotonAlv %Hinta (sis. alv)
Yhteensä €24 €

Koulutus on mahdollista rekisteröidä kuljettajan ammattipätevyydeksi.

verkkokoulutukset

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa