Jytaksi kuljettajakoulutus

JYTAKSI (Jyväskylän Aluetaksi Oy), on vuonna 1992 perustettu henkilöliikenteen tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, joka tarjoaa luotettavaa ja turvallista taksipalvelua paikallisten yrittäjien toimesta. Jytaksi toimii Jyvässeudulta käsin koko Keski-Suomen alueella – ja tarvittaessa pidemmälläkin.

Jytaksin kautta tavoittaa yli 150 kuljetuspalveluyrittäjää, jotka tunnistaa liikenteessä pinkeistä JYTAKSI-tunnuksista.

Pääosin kalusto muodostuu henkilöautoista, mutta tämän lisäksi on noin 40 esteetöntä taksia. Nämä tilataksit on pääsääntöisesti rekisteröity max. 8:lle matkustajalle.

Haluatko Jytaksin kuljettajaksi?

Tarkista ensin kumpi seuraavista vaihtoehdoista koskee sinua:

A) Jos sinulla on jo taksinkuljettajan ajolupa, joka on myönnetty ennen 1.7.2018, voit ilmoittautua pelkkään Jytaksi-koulutukseen.

B) Jos olet täysin uusi alalla tai taksinkuljettajan ajolupasi on myönnetty 1.7.2018 jälkeen, sinun tulee käydä molemmat; taksinkuljettajan peruskurssi sekä Jytaksi-koulutus.

Jytaksin kuljettajilta edellytetään hyvää suomen kielen luku-, kirjoitus ja puhetaitoa. Jytaksi-koulutus ja paikallistuntemuskoe järjestetään suomen kielellä.

Jytaksi-koulutuksessa käsitellään mm.

  • Jytaksin laatu 
  • Taksamittari 
  • Välityspääte
  • Asemat ja tolpat
  • Paikalliset ohjeet jne.

Jytaksi-koulutuksen kesto on kaksi päivää, yht 14h. Kurssin jälkeen paikallistuntemus testataan kokeella ja suoritetaan tutor-ajo: kokeneen kuljettajan kanssa seitsemän tunnin harjoittelu.

Jytaksi-koulutuksen hinta 250€ (+alv 24%). Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi kurssimateriaali sekä Jytaksin sähköinen oppimisympäristö.

Katso täältä seuraavat kurssimme »Koulutuskalenteri

Huom! Jos vaihtoehto B koskee sinua, muista ilmoittautua myös peruskurssille!

5pv virtuaalikurssit.fi

Työturvallisuuskortti- sekä direktiivikoulutukset omalla tietokoneella. Tutustu tarjontaan ›

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa