Seuraava taksinkuljettajakoulutus 9.-10.2.2019 (la-su)

Seuraava Taksinkuljettajakoulutus pidetään helmikuun toisena viikonloppuna 9.-10.2.2019 

Taksinkuljettajankoulutus on kaksipäiväinen. Ensimmäisenä päivänä käsitellään lainsäädäntöön liittyviä asioita kuljettajan ja taksiajoneuvon osalta. Toinen päivä sisältää mm. asiakaspalvelua, Kelan ohjeistusta sekä harjoituskokeet joilla pääset testaamaan tietojasi Trafin kaksiosaista koetta varten.
Tämä koulutus käy esim. Jyväskylän Aluetaksille (JYTAKSI) vastaamaan heidän vaatimustaan kuljettajan peruskurssista.

Taksinkuljettajan kaksipäiväinen koulutus maksaa 250€. Hintaan sisältyy koulutuksen ja harjoituskokeitten lisäksi kurssimateriaalit sekä kahvit ja lounas kumpanakin kurssipäivänä. Hinta sisältää arvonlisäveron.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa