TAKSINKULJETTAJAKOULUTUS

Seuraava taksinkuljettajien peruskurssi on 11.-12.1.2020 ja Jyväskylän aluetaksin palvelukseen perehdyttävä Jytaksi-koulutus 18.-19.1.2020.

Peruskurssilla käsitellään lainsäädäntöön liittyviä asioita kuljettajan ja taksiajoneuvon osalta. Toinen päivä sisältää mm. asiakaspalvelua, Kelan ohjeistusta sekä harjoituskokeen, jolla pääset testaamaan tietojasi Traficomin koetta varten. Tämä koulutus on erinomainen pohja taksinkuljettajan ammattiin!

Jyväskylän aluetaksin kuljettajilta vaaditaan peruskurssin lisäksi JYTAKSI-koulutus, jossa perehdytetään mm. Jytaksin laatuvaatimuksiin, mittarin käyttöön, tilausvälitysjärjestelmään ja paikallisiin ohjeisiin. Kurssin jälkeen suoritetaan 7 tunnin tutor-ajo kokeneen kuljettajan kanssa.

Ilmoittaudu peruskurssille

Ilmoittaudu JYTAKSI-osioon

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.12.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa