Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus ja koe myös webinaarina!

Kaikkien uusien taksiyrittäjien tulee Traficomin määräyksen mukaisesti suorittaa hyväksytysti 21 tunnin taksiliikenteen yrittäjäkoulutus sekä koe.

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutusta ja yrittäjäkoetta järjestävät Liikenne- ja viestintäviraston hyväksynnän saaneet Koulutusorganisaatiot. Koulutus perehdyttää tulevan taksiyrittäjä taksiyrittäjyyden keskeisiin tekijöihin, kuten kirjanpitoa, verotusta ja työllistämistä koskeviin asioihin. Tavoitteena tuottaa riittävä ymmärrys yritystoiminnan perustamisesta, sen harjoittamisesta sekä siitä koituvista velvoitteista.
Koulutuksen tavoitteena on uuden lainsäädännön mukaisesti edistää taksiyrittäjien perustietotaitotasoa harjoittamastaan ammattialasta ja siihen liittyvistä säädöksistä.

Katso seuraavat yrityskoulutukset ja koetilaisuudet

Taksinkuljettajakoulutus lokakuussa

Seuraava taksinkuljettajan peruskurssi on 22.-23.10.2022 ja JYTAKSI-koulutus 29.-30.10.2022. Peruskurssilla käsitellään lainsäädäntöön liittyviä asioita kuljettajan ja taksiajoneuvon osalta. Toinen päivä sisältää mm. asiakaspalvelua, Kelan ohjeistusta sekä harjoituskokeen joilla pääset testaamaan tietojasi Traficomin ajolupakoetta varten. JYTAKSI edellyttää kuljettajiltaan peruskurssia (jos ajolupaa ei ole tai se on myönnetty 31.6.2018 jälkeen). Kaikilta Jytaksin kuljettajilta edellytetään myös Jytaksi-koulutuksen suoritusta, jossa käsitellään tarkemmin mm. tilausjärjestelmä, laatuvaatimukset sekä mittarin käyttö.

ADR-täydennyskoulutus syyskuussa

ADR-täydennyskurssit alkavat tiistaina 20.9.2022. ADR-ajolupaa varten annettavan koulutuksen tarkoituksena on antaa asianomaiselle henkilölle tiedot vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvistä riskeistä, perustiedot onnettomuustilanteiden välttämiseksi sekä tiedot onnettomuustilanteissa tarvittavista välttämättömistä toimenpiteistä.

Tästä pääset koulutuskalenteriin.

WWW.VIRTUAALIKURSSIT.FI

Netissä suoritettavat koulutuksemme löydät jatkossa osoitteesta www.virtuaalikurssit.fi

Virtuaalikoulutuksiin osallistuminen on yllättävän helppoa. Tarvitset vain laitteen jossa on kamera ja mikrofoni sekä toimivan nettiyhteyden. Menet sivuille virtuaalikurssit.fi -> klikkaat valitsemasi koulutuksen auki -> täytät ilmoittautumisen -> saat sähköpostiin linkin jota klikkaamalla pääset koulutukseen. Siinä kaikki!

Käy katsomassa koulutustarjonta ja ilmoittaudu mukaan. Takuulla yhtä mukavia koulutuksia!