COVID-INFO

 

Jatkamme toimintaamme normaalisti, mutta huomioimme toiminnassamme terveysviranomaisten suositukset. Otamme vakavasti koronavirukseen (COVID-19) liittyvän tartuntariskin ja haluamme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen osallistumisen.

Emme kättele, mutta tervehdimme leveällä hymyllä.

Muistamme hihaan yskimisen ja turvavälit.

Koulutustilassa on aina saatavilla käsidesiä ja maskeja. 

Mikäli koulutukseen osallistujalla on Covid-19-oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin.

Tehdään yhdessä turvallinen ja mukava koulutus!

Taksinkuljettajakoulutus toukokuussa

Seuraava taksinkuljettajan peruskurssi on 22.-23.5.2021 ja JYTAKSI-koulutus 29.-30.5.2021. Peruskurssilla käsitellään lainsäädäntöön liittyviä asioita kuljettajan ja taksiajoneuvon osalta. Toinen päivä sisältää mm. asiakaspalvelua, Kelan ohjeistusta sekä harjoituskokeen joilla pääset testaamaan tietojasi Traficomin ajolupakoetta varten. JYTAKSI edellyttää kuljettajiltaan peruskurssia (jos ajolupaa ei ole tai se on myönnetty 31.6.2018 jälkeen). Kaikilta Jytaksin kuljettajilta edellytetään myös Jytaksi-koulutuksen suoritusta, jossa käsitellään tarkemmin mm. tilausjärjestelmä, laatuvaatimukset sekä mittarin käyttö.

Peruskurssi

Jytaksi-osio

 

WWW.VIRTUAALIKURSSIT.FI

Netissä suoritettavat koulutuksemme löydät jatkossa osoitteesta www.virtuaalikurssit.fi

Virtuaalikoulutuksiin osallistuminen on yllättävän helppoa. Tarvitset vain laitteen jossa on kamera ja mikrofoni sekä toimivan nettiyhteyden. Menet sivuille virtuaalikurssit.fi -> klikkaat valitsemasi koulutuksen auki -> täytät ilmoittautumisen -> saat sähköpostiin linkin jota klikkaamalla pääset koulutukseen. Siinä kaikki!

Käy katsomassa koulutustarjonta ja ilmoittaudu mukaan. Takuulla yhtä mukavia koulutuksia!