Koulutuskalenteri

Trukkikortti

Aika:

27.02.18 klo 09:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Tiedot:
Trukin kuljettamiseen tarvitaan ajolupa! Trukkikurssi antaa perusvalmiudet turvalliseen trukkityöskentelyyn. Koulutuksessa käsitellään mm. kuljettajan vaatimukset ja edellytykset sekä vastuut, velvollisuudet ja oikeudet. Koulutus kestää 7 tuntia ja se käy myös kuljettajan ammattipätevyyspäiväksi. Ilmoittaudu ammattitaitoiseen koulutukseen!
Hinta:

130,00€ (Hinta sisältää alv 25,16€)

Sisältää koulutuksen, materiaalin, lounaan, kahvitukset sekä trukkikortin toimitettuna.

Tarvittaessa suorarekisteröinti kuljettajan ammattipätevyydeksi 10,00€ (veroton viranomaismaksu) Suorarekisteröinnin palvelumaksu 5,00€ (sis. alv 0,97€)

Maksu paikanpäällä käteisellä, pankki-tai luottokortilla.
Yrityksille myös laskutusmahdollisuus, edellyttää Y tunnusta.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.9.2017. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa