Koulutuskalenteri

Taksinkuljettajan PERUSKURSSI

Aika:

21.04.18 klo 09:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Tiedot:

Tämä koulutus on saman sisältöinen koko maassa, joten voit käydä sen missä haluat. Kurssin kesto on neljä päivää. Toteutetaan kahtena viikonloppuna, 21.-22. ja 28.-29.4.2018.

Laki taksinkuljettajan ammattipätevyydestä astui voimaan 1.1.2010. Ammattitaidon saavuttamiseksi kuljettajan on suoritettava taksinkuljettajan koulutus ja koe sekä asemapaikkaa vastaava paikallistuntemuskoe.

Tarjoamme asiantuntevan koulutuksen huumorilla höystettynä. Kuulet monia käytännön vinkkejä alan ammattilaisilta. Teorian lisäksi on paljon käytännön harjoituksia!

Hinta:

Peruskurssi ja yksi paikallistuntemuskoe jollekin Keski-Suomen tai Etelä-Savon asemapaikalle yht 599,00 (sis. alv).

Peruskurssi erikseen 500,00 (sis. alv).

Paikallistuntemuskoe erikseen 120,00 (sis. alv).

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.9.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa