Koulutuskalenteri

EA1 ensiapukurssi

Aika:

20.01.18 klo 08:00

Paikka:

Rautavaaran kunnanvirasto
Koulutie 1
73900
Rautavaara

Tiedot:

EA1 ensiavun peruskurssi antaa tiedot ja taidot jotka jokaisella kansalaisella pitäisi olla. Kurssi sisältää mm. hätäensiavun perusteet (tajuttomalle annettava ensiapu, peruselvytys ja sydäniskurin käyttö, verenkierron häiriötila eli sokki), haavat, tavallisimmat sairauskohtaukset, palovammat ja sähkön aiheuttamat vammat, nivelvammat ja murtumat sekä myrkytykset.

Koulutuksen pitää SPR:n valtuuttama ensiavun ja terveystiedon kouluttaja.

Koulutuksen kesto on kaksi päivää (la-su 20.-21.1.2017). Molemmista päivistä saa tarvittaessa merkinnän kuljettajan ammattipätevyydestä.

Hinta:

210,00€ (Hinta sisältää alv 40,65€)

Sisältää koulutuksen, materiaalin ja EA1 kortin.

HUOM! Lounas ei sisälly koulutuksen hintaan.

Tarvittaessa suorarekisteröinti kuljettajan ammattipätevyydeksi 10,00€/pvä (veroton viranomaismaksu) Suorarekisteröinnin palvelumaksu 5,00€/ilmoitus (sis. alv 0,97€)

Maksu paikanpäällä käteisellä, pankki-tai luottokortilla.
Yrityksille myös laskutusmahdollisuus, edellyttää Y tunnusta.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella.
iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.9.2017. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2017. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa