Koulutuskalenteri

ADR-Täydennyskurssi (tp)

Aika:

25.10.17 klo 09:00

Paikka:

Lounasravintola Safkamestarit
Alasinkatu 1-3
40320
Jyväskylä

Tiedot:

ADR-täydennyskurssi (TP) on tarkoitettu perusajoluvan uusijoille (ei sisällä luokkia 1 ja 7). Kurssin kesto on yksi päivä.

Täydennyskurssi täytyy suorittaa ennen ajoluvan voimassaolon umpeutumista. Jos ajolupa ei ole enää voimassa, täytyy peruskurssi (P) käydä uudelleen.

Täydennyskoulutuksen  voi suorittaa vuotta ennen nykyisen ajoluvan voimassaolon päättymistä, jolloin uusi lupa astuu voimaan vasta, kun entinen lupa-aika päättyy.

Koulutuksesta saa yhden jatkokoulutusmerkinnän TraFin ammattipätevyysrekisteriin.

Hinta:

Täydennyskurssi (TP) 150,00€ + alv 24% (186,00€). Koulutusmateriaali, lounas ja kahvit sisältyvät hintaan.

Hintaan eivät sisälly viranomaismaksut: ADR-ajolupakoe 90€, ADR-ajolupa 40€, Suorarekisteröinti kuljettajan ammattipätevyydeksi 10,00€ (veroton viranomaismaksu) Suorarekisteröinnin palvelumaksu 5,00€ (sis. alv 0,97€) 

Maksu paikanpäällä käteisellä, pankki-tai luottokortilla. Yrityksille myös laskutusmahdollisuus, edellyttää Y tunnusta.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.

iFind

ViisiPäivää löytyy nyt myös suositusta iFind-sovelluksesta. Lataa älypuhelimeesi ilmaiseksi iFind saadaksesi ajantasaiset tiedot koulutuksista ja tarjouksista myös autossa – laita meidät vain suosikkeihin.

Tykkää meistä facebookissa ja voit voittaa koulutuspäivän

Käy tykkäämässä sivustamme, saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivun kautta. Lisäksi voit voittaa omavalintaisen koulutuspäivän. Arvomme voittajan kaikkien tykkääjien kesken 31.9.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta facebookissa.

© Copyright Koulutustiimi ViisiPäivää Ky 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Web design by 506 ikkunaa